Om Fastelavn.dk

Danmarks bedste fastelavnswebshop, der beskæftiger sig med salg af fastelavnstøj, info blogs og meget mere.

Fastelavn.dk er en datter side til Temashop.dk - på fastelavn.dk er det fastelavnsdelen og børnekostumerne der bliver fokuseret på. Vi har et målrettet udvalg af børnekostumer og et koncentreret udvalg af kostumer til voknse.

Temashops lager og kontor bygning

Sammen med vores hovedside, temashop - sikre du, at du altid får de bedste priser - 100% prisgaranti - finder du en vare billigere hos en konkurrent, sørger vi naturligvis at matche prisen. Lyn hurtig levering - mange af vores produkter leveres dag-til-dag ,så du allerede har fastelavnstøjet den følgende hverdag. Har du

Vores mest populære kostumer har vi på lager i Danmark, og det betyder, at de kan leveres fra dag til dag. De mere specielle kostumer opbevares på det europæiske fjernlager, og selv her er leveringstiden på bare 3 til 5 dage. Du behøver altså ikke engang være i god tid, for at blive festens midtpunkt.

God service – fra start til slut

Vores mål er, at du skal have det sjovt – også når du handler på nettet.  Derfor yder vi ekstraordinær god kundeservice både før, under og efter en handel.

Vores webshop er E-mærket, og vi lever op til alle lovens krav samt regelsættet fra e-handelsfonden – og så elsker vi bare at arbejde med tilfredse kunder. Derfor kan du altid regne med, at du finder det største udvalg, de bedste priser og de flinkeste kundeservicemedarbejdere hos os. At vi så samtidig tilbyder hurtig og ikke mindst billig levering – det er bare en ekstra bonus. Faktisk skal du slet ikke betale for at få leveret dine varer, hvis du køber for mere end 500 kroner.

Vil du have mulighed for at følge med i, hvad vi ellers finder på, så skynd dig at ”like” os på Facebook, så er du garanteret sjove indslag og fed inspiration til dine kommende kostumefester.

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout